Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

S.W.A.T. : Firefight

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2011Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­lii­sin eri­kois­jouk­ko­jen äijä läh­tee ser­ti­fioi­maan Det­roi­tin kol­le­goi­taan, mut­ta pää­tyy kah­jon kii­ka­riin.

Po­lii­sin eri­kois­jouk­ko­jen äijä (Pu­ku­mie­het-sar­jan Gab­riel Macht) läh­tee ser­ti­fioi­maan Det­roi­tin kol­le­goi­taan, mut­ta pää­tyy kah­jon kii­ka­riin.
Puh­taan pök­kelö ja rup­sah­ta­neen kli­sei­nen bud­jet­ti­luo­kan toi­min­tapätkä ei löydä mitään oma­peräi­syyttä tai pa­kot­to­ma­ton­ta len­toa. Lo­pul­ta tämän uh­ka­roh­kein koh­taus on alun epi­so­di missä san­ka­ri te­key­tyy it­se pom­mi­mie­hek­si ja hä­lyttää kau­pun­gin eri­kois­jou­kot pai­kal­le tes­ta­tak­seen näi­den reak­tio­no­peut­ta. Vii­me ai­koi­na Ame­ri­kan man­te­reel­la sat­tu­nei­den jär­jettö­mien am­pu­ma­koh­taus­ten va­los­sa mie­hellä lie­nee vä­hintään 25% to­dennäköi­syys tul­la am­mu­tuk­si, vaik­ka tar­koi­tus ei ole tehdä ke­nel­lekään va­hin­koa. Suo­raan vi­deol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö kuva ja tyystin geneerinen ääniraita. Musiikkiraidalla on pientä yritystä eloon, mutta anti on tästä huolimatta pliisun videomainen. (IJ)
17/03/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy