Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Keisarin uudet kuviot

The Emperor's New Groove 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 75 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.70
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

It­sekäs ku­nin­gas taio­taan laa­mak­si.

It­sekäs ku­nin­gas taio­taan laa­mak­si. Pa­luu val­taan on mah­dol­lis­ta vaa­ti­mat­to­man pai­me­nen avul­la.
Vääjäämättömäs­ti Dis­ney-yh­tiön vä­litöitä. Eteläa­me­rik­ka­lai­nen miljöö on sentään koh­tuul­li­sen tuo­re, on­han José Ca­rio­cas­ta jo ai­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa poistettu kohtaus introlla, musiikkivideo, tanssikohtaus, peli, tietokoneen käytöstä, yhdeksän minuutin kooste kulissien takaa, traileri, Stingin video ja kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy