Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Harry ja karhu

Grizzly Falls 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Äi­ti on­kuol­lut ja seik­kai­li­jaisä ot­taa poi­kan­sa ret­kel­le, jon­ka tar­koi­tuk­se­na on van­gi­ta har­maa­kar­hu elävänä.

Äi­ti on­kuol­lut ja seik­kai­li­jaisä ot­taa poi­kan­sa ret­kel­le, jon­ka tar­koi­tuk­se­na on van­gi­ta har­maa­kar­hu elävänä. Ai­ka kli­sei­ses­ta läjtöa­se­tel­mas­ta huo­li­mat­ta, lap­set eivät jätä kat­so­moa vä­hin ää­nin ku­ten muu­ten niin usein.
Ta­ri­na on epäus­kot­ta­va ja vain köyhän mie­hen jack­lon­do­nia, mut­ta hyvää las­ten­viih­dettä kui­ten­kin. Ka­na­da­lais-b­rit­tiläi­nen yh­teis­tuo­tan­to.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvaa ei ole nimetty suoranaisesti tv-elokuvaksi, mutta kuvasuhde (1.33:1) lienee likimain oikea, alkuperäinen kuvaussuhde. Ruutu on liian tiukasti rajattu vain ajoittain. Jonkin verran on käytetty matte-piirroksia, mutta oikeaakin kanadalaista maisemaa nähdään runsaasti. Eläimiä on opittu Jean-Jacques Annaudin Karhu-elokuvan siivittämänä käyttämään taidolla monimutkaisissakin kohtauksissa. Ääniraita on Dolby Surround, eikä se juuri jykevöidy kuin eläinten karjahdellessa. Ekstroissa biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy