Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Puhallettu 60 sekunnissa

Gone in 60 Seconds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ar­vos­te­luis­sa sur­keak­si te­ke­leek­si ro­mu­tet­tu Jer­ry Bruck­hei­mer -­tuo­tan­to on it­se asias­sa mai­nio­ta viih­dettä, mut­ta kah­del­la eh­dol­la: täy­tyy tun­tea vieh­ty­mystä au­tok­las­si­koi­hin ja omis­taa käy­te­tyn kan­sa­nau­ton hin­tai­nen ko­ti­teat­te­ri.

Ar­vos­te­luis­sa sur­keak­si te­ke­leek­si ro­mu­tet­tu Jer­ry Bruck­hei­mer -tuo­tan­to on it­se asias­sa mai­nio­ta viih­dettä, mut­ta kah­del­la eh­dol­la: täy­tyy tun­tea vieh­ty­mystä au­tok­las­si­koi­hin ja omis­taa käy­te­tyn kan­sa­nau­ton hin­tai­nen ko­ti­teat­te­ri. Välttämättä ei tar­vit­se ol­la syn­ty­nyt Det­roi­tis­sa tuot­ta­jan ta­paan. Juo­ni on niin ty­perä kuin ar­vaa­kin. Jenk­kien Ben­saa suo­nis­sa on sil­ti me­nevä, haus­ka ja sek­sikäs­kin elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on suorastaan upea, mutta päähuomio kiinnittyy äänekkääseen audioon, joka pysyy hyvin kasassa. Hanaa kannattaa antaa tavallista enemmän. Levy on pakattu täyteen dokumentteja ja featuretteja. JB on paljon äänessä kuin osoittaen, kenen elokuvia nämä lopulta ovat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Dominic Sena
Pääosissa: Nicolas Cage
Tarina: H.B. Halicki Scott Rosenberg
Kuvaus: Paul Cameron
Musiikki: Trevor Rabin

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.32*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy