Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alfie - naisten viettelijä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

"En ole kos­kaan teh­nyt mitään kun­nol­la." 1960-­lu­vun mies­lii­kettä edus­ta­nut Al­fie on nai­sia nie­levä, hu­maa­nin ih­mi­systävän sisäl­leen kät­kevä cock­ney, jol­la on va­paa-a­jat­te­li­jan ja in­di­vi­dua­lis­tin vi­kaa.

"En ole kos­kaan teh­nyt mitään kun­nol­la." 1960-lu­vun mies­lii­kettä edus­ta­nut Al­fie (lois­ta­va Mic­hael Cai­ne) on nai­sia nie­levä, hu­maa­nin ih­mi­systävän sisäl­leen kät­kevä cock­ney, jol­la on va­paa-a­jat­te­li­jan ja in­di­vi­dua­lis­tin vi­kaa. Terä­viä huo­mioi­ta mies­ten ja nais­ten suh­teis­ta esittävä Bill Naugh­ton kä­si­kir­joit­ti omas­ta näy­telmästään. Her­syvää dia­lo­gia. Pää­hen­kilö pu­hui val­lan­ku­mouk­sel­li­ses­ti suo­raan ka­me­raan, mitä myö­hem­min mat­kit­tiin ai­ka ajoin. "Koh­ta ote­taan ku­via aja­tuk­sis­ta ja sen­suu­ri­mie­het ko­put­ta­vat oveen."

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti tasokas levy. Kuva näyttää hyvältä, vaikka värit ovat hieman haaleat. Printtivirheitä ei juurikaan näy. Kerroksen vaihtuminen on tökerö, vaikka se on sijoitettu kohtausten väliin. Tyylikkäästi miksattu 5.1-ääni. Ekstroissa vain traileri, joten bittivirtaa on pystytty pitämään koko ajan aika korkealla.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy