Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Verivelka

Blood Work 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­lint Eas­twood näyt­te­li ikään­ty­nyttä FBI-­miestä jo 10 vuot­ta sit­ten Tu­li­lin­jal­la-e­lo­ku­vas­sa, mut­ta sa­ma tee­ma su­juu edel­leen.

C­lint Eas­twood näyt­te­li ikään­ty­nyttä FBI-miestä jo 10 vuot­ta sit­ten Tu­li­lin­jal­la-e­lo­ku­vas­sa, mut­ta sa­ma tee­ma su­juu edel­leen. San­ka­ri saa sydän­koh­tauk­sen juu­ri sil­loin, kun sar­ja­mur­haa­ja oli­si pitä­nyt na­pa­ta. Kah­den vuo­den ku­lut­tua Clint saa toi­mek­sian­non, jos­ta ei voi kieltäy­tyä. Hyy­tyy lop­pua koh­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Hieman aliasing-välkyntää kaihtimissa. Ekstroihin on tallennettu 18 min. dokumentti, 14 min. Eastwoodin ja kumppaneiden keskustelua espanjaksi, tiiseri ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Clint Eastwood
Pääosissa: Clint Eastwood
Tarina: Michael Connelly Brian Helgeland
Kuvaus: Tom Stern
Musiikki: Lennie Niehaus
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy