Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Cell - Director's Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

MTV- ja mai­nos­maail­mas­ta Hol­lywoo­diin hou­ku­tel­lut oh­jaa­jat osaa­vat tar­jo­ta silmän­ruo­kaa, mut­ta oma­peräi­syys jää usein vi­suaa­li­suu­teen.

MTV- ja mai­nos­maail­mas­ta Hol­lywoo­diin hou­ku­tel­lut oh­jaa­jat osaa­vat tar­jo­ta silmän­ruo­kaa, mut­ta oma­peräi­syys jää usein vi­suaa­li­suu­teen.
E­lo­ku­va lai­naa hä­peämättömäs­ti Uh­ri­lam­pai­ta, Seit­semää, Hen­ry Lee Lu­cas­ta, 13. ker­ros­ta, Ray Brad­bu­ryn Sound of Thun­der -no­vel­lia ja yleensä­kin kaik­kia vir­tuaa­li­to­del­li­suu­se­lo­ku­via.
On sil­ti eh­dot­to­mas­ti kat­so­mi­sen ja kuu­le­mi­sen väär­ti: tek­niik­ka osa­taan su­ve­ree­nis­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Levynäkin hyvä: kommenttiraita, erillinen soundtrack, kahdeksan poistettua kohtausta ohjaajan kommenteilla, featurette, tehosteet eri kulmista, trailerit, interaktiivinen psyyketesti ja mielenkiintoinen tietopaketti aivojen toiminnasta. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy