Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Robocop

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ek­sis­ten­tia­lis­ti­nen sci­fi- ja po­lii­sie­lo­ku­van ris­ti­sii­tos osoit­taa vank­ku­mat­to­man voi­man­sa uu­te­na BD-­ver­sio­na.

Ek­sis­ten­tia­lis­ti­nen sci­fi- ja po­lii­sie­lo­ku­van ris­ti­sii­tos osoit­taa vank­ku­mat­to­man voi­man­sa uu­te­na BD-ver­sio­na. Yh­dys­val­lat on ke­hit­ty­nyt tiu­kak­si po­lii­si­val­tiok­si, jo­ta ase­teol­li­suus oh­jaa. Pelkät li­hak­set ja aseet eivät enää au­ta ri­kos­ten määrän es­ka­loi­tues­sa, jo­ten kor­rup­toi­tu­nut kor­kean tek­no­lo­gian yri­tys ke­hittää kuol­lees­ta po­lii­sis­ta cy­bor­gin, jo­ka osaa toi­mia oi­kein ti­lan­tees­sa kuin ti­lan­tees­sa.
Te­kijät so­vel­si­vat hie­nos­ti 1970-lu­vun Mil­joo­nan dol­la­rin mie­hen ase­tel­maa ku­va­ten sa­mal­la hyi­sellä ta­val­la pörs­siyh­tiöi­den vetämän yh­teis­kun­nan mädännäi­syyttä. Sci­fin ja toi­min­tae­lo­ku­van har­ras­ta­jat ovat näh­neet tämän erinäi­sissä for­maa­teis­sa, mut­ta imua riittää vielä yl­lin kyl­lin. Leik­kaa­ma­ton ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-versio tarjosi vain hieman keskitasoa paremman kuvan, joten teräväpiirto näkyy pääosin hyvässä ja osin pahassa. 1980-luvun tehostearsenaali oli vielä vajavainen, joten muutama kömpelö kohtaus pistää silmään entistä helpommin. Elokuvan ääniraita on aina kuulostanut tehokkaalta. Niin tietysti nytkin. Ekstroista riisuttu laitos sisältää vain trailerin, joten dokumenteilla. poistetuilla kohtauksilla ja kommenttiraidalla silattu DVD-boksi kannattaa säilyttää. (PS)
13/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1987Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 95037EAN: 7391772578556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy