Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muusa

The Muse 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Par­haat päivänsä jo näh­nyt elo­ku­vakä­si­kir­joit­ta­ja yrittää epä­toi­voi­ses­ti nous­ta ta­kai­sin par­ras­va­loi­hin ha­keu­tu­mal­la ju­ma­lais­ta syn­ty­perää ole­van muu­san krii­si­hoi­to-oh­jel­maan.

Par­haat päivänsä jo näh­nyt elo­ku­vakä­si­kir­joit­ta­ja yrittää epä­toi­voi­ses­ti nous­ta ta­kai­sin par­ras­va­loi­hin ha­keu­tu­mal­la ju­ma­lais­ta syn­ty­perää ole­van muu­san (S­ha­ron Sto­ne) krii­si­hoi­to-oh­jel­maan. Pitkäs­tyttävä kes­kin­ker­tai­suus, jo­ta pi­ristävät vain lu­kui­sat julk­kis­ten ca­meo-e­siin­ty­mi­set (mm. Ja­mes Ca­me­ron, Rob Rei­ner ja Mar­tin Scor­se­se).

Kuva, ääni & ekstrat

Alle keskitason kuva ja ääni. Ekstroina traileri, dokumentti ja faktaruutuja. Arvostelulevy ei suostunut toimimaan oikein yhdelläkään testilaitteistoista. (IJ).

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy