Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Million Dollar Baby - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Luul­ta­vas­ti fi­lo­so­fi­sin ja rau­hal­li­sin ur­hei­lue­lo­ku­va — ai­na­kin nyrk­kei­ly­maail­maan si­joi­tet­tu, jo­ka on kos­kaan teh­ty vä­ki­val­lan maa­no­sas­sa.

Luul­ta­vas­ti fi­lo­so­fi­sin ja rau­hal­li­sin ur­hei­lue­lo­ku­va — ai­na­kin nyrk­kei­ly­maail­maan si­joi­tet­tu, jo­ka on kos­kaan teh­ty vä­ki­val­lan maa­no­sas­sa.
Hie­no­vi­rei­nen, ei ai­van ai­ka­laisk­ri­tii­kin ar­voi­nen, mut­ta ajat­te­le­mi­sen ai­het­ta an­ta­va ta­ri­na, jo­ka au­keaa lo­pul­ta van­hem­muu­den ja lap­seu­den on­gel­miin. Kai­ken kruu­naa hie­no lop­pu.
Ker­ran­kin usein kri­ti­soi­tu ul­koi­nen ker­to­ja voi her­ku­tel­la, mik­si hä­net on pal­kat­tu mu­kaan. To­ki Mor­gan Free­man te­kee tämän­kin elo­ku­van. Upea pääo­sa­ne­sittäjä (Hi­la­ry Swank) on mil­tei en­si­ker­ta­lai­se­na tässä seu­ras­sa jo­tain en­nen kuu­lu­ma­ton­ta. Neljän Os­ca­rin voit­ta­ja, mm. pa­ras elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukasta tekniikkaa. Kuva ei kuitenkaan ole aivan vapaa häiriöistä, varsinkin aliasing –ilmiö leikittelee, tosin hienovaraisesti, kuvioiduissa paidoissa, eivätkä profilit ole aivan selkeät. Tömäkät ääniraidat, DTS kuulostaa ilmavammalta. Kahdella levyllä. Ekstroissa 19+13 min. dokumentit ja Eastwoodin, Swankin sekä Freemanin tapaaminen James Liptonin kanssa (25 min.). (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 112135EAN: 6438044071955

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy