Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sharp Objects

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 420 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746254

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­my Adams lois­taa upeas­sa roo­lis­sa al­ko­ho­lis­min rap­pioit­ta­ma­na toi­mit­ta­ja­na HBO:n hyytävässä tril­le­ri­sar­jas­sa, jo­ka luo synkän ku­van Yh­dys­val­to­jen syvän etelän ku­vit­teel­li­sen pik­ku­kau­pun­gin me­nos­ta.

A­my Adams lois­taa upeas­sa roo­lis­sa al­ko­ho­lis­min rap­pioit­ta­ma­na toi­mit­ta­ja­na HBO:n hyytävässä tril­le­ri­sar­jas­sa, jo­ka luo synkän ku­van Yh­dys­val­to­jen syvän etelän ku­vit­teel­li­sen pik­ku­kau­pun­gin me­nos­ta.
Nuor­ten tyttö­jen kar­mi­vat mur­hat saa­vat kau­pun­gin ih­mi­set se­kai­sin ja epäi­lyt heräämään kans­sa­kul­ki­joi­ta koh­taan. True De­tec­ti­ven kal­tai­nen tyy­li toi­mii tum­man­pu­hu­van ja vii­pyi­levän ker­ron­nan avul­la hy­vin ja saa kat­so­jan sa­mais­tu­maan jo­kai­seen omal­la ta­val­laan rik­ki ole­vaan hah­moon. Sar­ja pu­noo jän­ni­tyk­sen vyyh­tiä tai­dok­kaas­ti ja puo­leen­sa­tem­paa­vas­ti, ja erot­tuu eduk­seen ke­veäm­pien dek­ka­ri­sar­jo­jen seas­sa.
Lu­kuis­ten in­hi­mil­lis­ten heik­kouk­sien kans­sa pai­ni­van pääo­san on­gel­mat herättävät sym­pa­tiat ja saa­vat jän­nittämään hä­nen puo­les­taan. Pää­hen­kilön mo­raa­li­set heik­kou­det an­ta­vat tässä ih­mi­syy­destä mo­niu­lot­tei­sem­man ku­van kuin pe­rin­teis­ten ta­ri­noi­den mo­ni­lah­jak­kaat ih­me­san­ka­rit. Ruo­ko­ton rea­lis­mi yh­dis­tet­tynä nok­ke­laan mys­tee­ri­ta­ri­naan on kou­kut­ta­va yh­dis­telmä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvätasoinen Blu-Ray kuva ja ääni. Ekstroissa yksi lyhyt dokumentti. (EM)
04/03/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy