Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rambo III – taistelija 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan kou­lut­ta­jaan­sa, evers­ti Traut­ma­nia venäläis­ten psy­ko­paat­tien kä­sistä.

Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan kou­lut­ta­jaan­sa, evers­ti Traut­ma­nia (Ric­hard Cren­na) venäläis­ten psy­ko­paat­tien kä­sistä. Pientä ra­jaa. Luu­li­si, että sil­loi­sen Neu­vos­to­lii­ton Af­ga­nis­ta­nin kier­tue oli sen ver­ran vi­he­liäi­nen pan­nu­kak­ku, et­tei siinä mitään ram­boi­lu­ja oli­si enää tar­vit­tu. Mut­ta pa­hem­paa­han seu­ra­si...­Sar­jan pa­ras ku­va, mut­ta toi­min­tae­lo­ku­van ää­ni­rai­dak­si ei Dol­by Sur­round riitä al­kuun­kaan. Ekst­rois­sa tii­se­ri, trai­le­ri ja pätkä ka­me­ran ta­kaa.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.28*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy