Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Flight of the Phoenix

Flight of the Phoenix – aavikkolento 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Il­mai­lun har­ras­ta­jat lie­nevät in­nois­saan Ro­bert Ald­ric­hin klas­sik­koe­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­sios­ta.

Il­mai­lun har­ras­ta­jat lie­nevät in­nois­saan Ro­bert Ald­ric­hin klas­sik­koe­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­sios­ta. Fairc­hild C-82 on vaih­tu­nut uu­dem­paan mal­liin ja Sa­ha­ra Go­biin.
Öl­jyn­po­raa­jia kul­jet­ta­va ko­ne te­kee pak­ko­las­kun kes­kel­le au­tio­maa­ta. Eri­pu­rai­nen ryhmä yrittää pe­las­tau­tua.
Pak­ko­las­ku on to­teu­tet­tu eri­no­mai­ses­ti, mut­ta näyt­te­lijöi­den ke­mia tök­kii pa­han­lai­ses­ti. Sil­ti selväs­ti mai­net­taan pa­rem­pi ko­ko­nai­suu­te­na. Pe­rus­tuu El­les­ton Tre­vo­rin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita ja triviaraita, mutta ei DVD:n 42 min. dokumenttia, 10 min. pidennettyjä kohtauksia tai 5 min. poistettuja kohtauksia kommentein. (PS)
06/11/2009

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200299EAN: 7391772578440

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy