Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Rambo – First Blood

Rambo – taistelija 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

First Blood kuu­luu vää­rin ymmär­ret­ty­jen elo­ku­vien sar­jaan.

First Blood kuu­luu vää­rin ymmär­ret­ty­jen elo­ku­vien sar­jaan. Se on usein nä­kemättä hau­kut­tu Tek­sa­sin moot­to­ri­sa­ha­mur­hien ta­paan. Muis­taak­se­ni Kau­ko Röyhkän ja kump­pa­nien ai­koi­naan Ou­lus­sa te­kemä fan­zi­ne Tilt-Zei­tung nos­ti elo­ku­van kult­ti­sar­jaan en­simmäis­ten jou­kos­sa.
Viet­na­min har­ho­ja nä­kevää vih­reää ba­ret­tia koh­del­laan pik­ku­kau­pun­gin put­kas­sa vää­rin ja jah­da­taan kuin eläintä, ny­kya­jan Tar­za­nia. Huo­nos­ti­han siinä käy. So­dan koi­rien puo­lus­tus­pu­he, mut­ta sa­mal­la li­ki jat­ku­van toi­min­nan ni­miin van­no­va suun­nannäyttäjä. Toi­mi­va edel­leen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laimeavärisen DVD:n kuva oli heikko, kuitenkin jopa tyydyttävä ottaen huomioon tuotanto-olosuhteet ja tekoajan. HD:nä tarkkuus on perin vaihteleva, välillä erinomainen, välillä katsotaan kuin kalvon takaa. Syy lienee alkuperäismateriaalissa. Rakeet ainakin erottuvat komeasti. Ekstroissa vain traileri. R1 DVD -versiossa oli mukana myös Rambon luojan, kirjailija David Morrellin, kommenttiraita. Elokuvan nimeen on vasta myöhemmin ympätty sana Rambo. Alun perin nimi oli yksinkertaisesti First Blood. (PS)
15/09/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90649EAN: 6438137896533

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy