Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Prestige

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Näppärä pa­la­pe­lijännä­ri kah­des­ta tai­ku­ris­ta, jot­ka an­tau­tu­vat am­ma­til­li­sen yl­pey­den ja kar­vai­den me­ne­tys­ten saat­te­le­ma­na kos­ton kier­teel­le.

Näppärä pa­la­pe­lijännä­ri kah­des­ta tai­ku­ris­ta (Hugh Jack­man ja Ch­ris­tian Ba­le), jot­ka an­tau­tu­vat am­ma­til­li­sen yl­pey­den ja kar­vai­den me­ne­tys­ten saat­te­le­ma­na kos­ton kier­teel­le. Pak­ko­miel­tee­seen pu­reu­tu­va näy­telmä on kir­joi­tet­tu ele­gan­tin no­he­vas­ti, eivätkä tie­teen ja ma­gian vä­lillä tai­tei­le­vat ta­pah­tu­mat ole liioin rau­ta­lan­gas­ta vään­net­tyjä tai it­sestään­sel­viä. Myös 1890-lu­vun Lon­too an­taa oman vä­rinsä ta­pah­tu­mien taus­ta­na.
Toi­nen kat­se­lu­ker­ta — ol­koon­kin, että vä­lissä on vuo­sia — to­dis­taa, että tämän elo­ku­van koh­dal­la sa­lai­suu­den tun­te­mi­nen ei on­nis­tu pi­laa­maan kat­se­lu­nau­tin­toa. Hyvä trip­pi.

Kuva & ääni

HD:n ja UHD:n välillä keikkuva kuva on välähdyksittäin komean erotteleva ja luonteva, mutta keskimäärin jälki jää tavanomaisen HD:n tasolle. Moitteettoman vakaa kuva on mustemaisen tummasävyinen ja väritoistoltaan hehekeä, jos ei aina HDR-leiman arvoinen.

Ekstrat

Kolmen levyn boksi sisältää elokuvan 4K- ja HD-versiot omilla levyillään sekä kolmannen lisukelevyn. Ekstroissa mm. viisiosainen making of -dokumentti, kuvagallerioita ja traileri. (IJ)
15/01/2018

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2006Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740818

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy