Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Neiti etsivä kummitustalossa

Nancy Drew and the Hidden Staircase 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112749705

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nei­ti et­sivä -­kir­ja­sar­jan seik­kai­lue­lo­ku­va ka­na­voi Vaa­ral­lis­ta tehtävää ja klas­si­sen remp­seää dek­ka­ria tei­ni­tytöil­le.

Nei­ti et­sivä -kir­ja­sar­jan seik­kai­lue­lo­ku­va ka­na­voi Vaa­ral­lis­ta tehtävää ja klas­si­sen remp­seää dek­ka­ria tei­ni­tytöil­le. Nil­jak­kaat kou­lu­po­jat ja kum­mi­tuk­set saa­vat nyt kyy­tiä, mut­ta eivät niinkään kep­pos­te­lun kuin hok­sot­ti­mien pe­lot­to­man käytön joh­dos­ta.
Viit­se­liääs­ti pu­not­tu elo­ku­va on tur­val­li­nen nuo­ri­so­dek­ka­ri, jo­ka vai­kut­taa ole­van juu­ri so­pi­vis­sa mää­rin näppärä ja jän­nittävä koh­dey­leisöl­leen. Al­le kym­men­vuo­tiaal­le tämä on hi­tu­sen liian jännä, mut­ta toi­saal­ta an­ti voi hy­vin kan­nat­taa myös van­hem­pien mie­len­kiin­non ko­ko per­heen lef­fail­las­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti tasokas kuva on tyylikkään tummasävyinen, värikylläinen ja skarppi. Kunnianhimokin on viritetty viirun verran perusvideoviihdykkeen yläpuolelle, joten vaikka anti onkin tavanomaisen alleviivattua on se myös osaavan hiottua. Passelli ääniraita soljuu mukisematta. Ekstroissa kaksi hyvää koostetta (14 min.) ja mokia (3m). (IJ)
06/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy