Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mitä kovemmin he kaatuvat

The Harder They Fall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

On­nek­si still-­ku­vien ku­nin­kaan Humph­rey Bo­gar­tin vii­mei­sek­si elo­ku­vak­si jäi koh­tuul­li­nen draa­ma.

On­nek­si still-ku­vien ku­nin­kaan Humph­rey Bo­gar­tin vii­mei­sek­si elo­ku­vak­si jäi koh­tuul­li­nen draa­ma. It­se asias­sa tämä on yk­si par­haim­mis­ta ur­hei­lun pi­meitä puo­lia ku­vaa­vis­ta elo­ku­vis­ta.
Bo­gie on ri­kos­re­port­te­ri, jo­ka seu­raa Etelä-A­me­ri­kas­ta tuo­dun nyrk­kei­lijän hyväk­sikäyttöä. Mies on jät­ti, mut­ta leu­ka la­sis­ta. Rod Stei­ger pu­noo juo­niaan. Pe­rus­tuu Budd Sc­hul­ber­gin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen mustavalkokuva. Kuvaa on rajattu, alkukuvat ovat suhteessa 1.49:1. Siisti monoraita. Ekstroihin on tallennettu 4 min. kavalkadi, joka esittelee Bogien Columbia-kautta faktaruutuina, julisteina ja stilleinä. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy