Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Earthquake

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Earth­qua­ke ei saa­nut ai­koi­naan minkään­lais­ta ar­vos­te­lu­me­nes­tystä edes ai­ka­lais­kil­pai­li­joi­hin­sa ver­rat­tu­na.

Earth­qua­ke ei saa­nut ai­koi­naan minkään­lais­ta ar­vos­te­lu­me­nes­tystä edes ai­ka­lais­kil­pai­li­joi­hin­sa ver­rat­tu­na. Nyt­tem­min tätä kat­soo ai­van mie­lellään, mut­ta tämä joh­tuu nos­tal­gias­ta ja myös to­sielämän ta­pah­tu­mis­ta yli neljän­nes­vuo­si­sa­ta myö­hem­min Yh­dys­val­lois­sa. LA:n maanjä­ris­tyk­set, WTC-tor­nien sor­tu­mi­nen ja New Or­lean­sin tul­vat luo­vat kel­meän vi­vah­teen elo­ku­val­le.
Kum­mi­setä-e­lo­ku­vas­ta maail­man­mai­nee­seen pon­nah­ta­neen Ma­rio Pu­zon ja Geor­ge Fo­xin kä­si­kir­joi­tus ei to­sin ko­vin kor­keal­le yllä, eikä oh­jaa­ja Rob­son­kaan mikään ih­me­mies ole. Mut­ta vah­va täh­ti­kaar­ti osaa hoi­taa ka­ris­mal­laan pal­jon. On ai­na hie­noa nähdä li­be­raa­le­ja vuo­siaan elä­neen Charl­ton Hes­to­nin työs­ken­te­lyä. Hän oli kol­men vuo­si­kym­me­nen ajan Hol­lywoo­din mie­hekkäin näyt­te­lijä.
Muis­sa osis­sa ajan­ku­vaa luo Bo­nan­za-sar­jas­ta tut­tu Lor­ne Gree­ne ja esit­te­leepä tu­le­va Dal­las-täh­ti Vic­to­ria Prin­ci­pal­kin rin­to­jaan, to­sin tiu­kan t-pai­dan lä­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva kärsii vahvasta haloilmiöstä ja kuvapinnat valuvat, mutta ääniraita puolestaan antaa matalaa botnea aikoinaan elokuvateatterien penkkejä tärisyttäneen Sensurroundin voimin. Ekstroissa traileri. Englantilainen R2/R4-levy. (PS)
16/03/2015

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 4.1
  EAN: 3259190280991

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy