Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Safe men

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 4151EAN: 5050582481693

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hep­poi­nen luu­se­ri­ko­me­dia kah­des­ta har­mit­to­mas­ta ki­ta­ri­so­jen vin­gut­ta­jas­ta, joi­den mer­ki­tyk­setön elo saa uu­den kier­teen ma­fia­mie­hen ereh­tyessä pitämään heitä kas­sa­kaap­pi­vo­roi­na.

Hep­poi­nen luu­se­ri­ko­me­dia kah­des­ta har­mit­to­mas­ta ki­ta­ri­so­jen vin­gut­ta­jas­ta (Sam Roc­kwell ja Ste­ve Zahn), joi­den mer­ki­tyk­setön elo saa uu­den kier­teen ma­fia­mie­hen ereh­tyessä pitämään heitä kas­sa­kaap­pi­vo­roi­na. Juu­ri kou­lun pen­kiltä pääs­seen nuo­ren oh­jaa­ja/kä­si­kir­joit­ta­jan 27 päivässä mil­joo­nal­la dol­la­ril­la väsäämä — har­mi vain et­tei vih­reys ole ma­ni­fes­toi­tu­nut yh­tenäkään tuo­ree­na idea­na.

Kuva & ääni

Keskitason kuva näyttää ajoittain ikävän rosoiselta runsaan kohinan ja lievän ylimääräisen värinän johdosta. Väritoisto on sinällään kohdallaan, mutta vaikutelma on - osittain edellä mainituista seikoista johtuen - hieman suttuinen. Ääniraita on selkeä ja teknisesti ongelmaton, mutta sisällöllisesti puuduttava.

Ekstrat

Ekstroissa hieman odotettua parempi ohjaajan ja pääosan näyttelijöiden kommenttiraita, kolme poistettua kohtausta ja mielenkiintoisimpana pohjalla hupaisa ohjaajan opiskeluaikojen lyhytelokuva ”Tick” (8 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy