Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Enter the Dragon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1973Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 111268EAN: 7321946132659

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Leik­kaa­ma­ton En­ter the Dra­gon oli to­ki ta­paus elo­ku­va­sen­suu­ria vas­tus­ta­neil­le voi­mil­le.

Leik­kaa­ma­ton En­ter the Dra­gon oli to­ki ta­paus elo­ku­va­sen­suu­ria vas­tus­ta­neil­le voi­mil­le. Muu­ten HK-ve­toi­set Bru­ce Lee –e­lo­ku­vat tun­tu­vat tätä viehättäväm­miltä.
John Sa­xon te­kee to­ki hyvän roo­lin köyhän mie­hen Sean Con­ne­rynä, mut­ta Lee on jo­ten­kin jäykkä. Elo­ku­va on pak­ko ot­taa vas­taan osin ko­me­dia­na, kung­fu- ja 007 –e­lo­ku­vien ris­ti­sii­tok­se­na, li­ki­pitäen pas­tis­si­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva oli jopa hämmästyttävän tarkka jo DVD:nä, mutta BD vie toki siitäkin voiton. Liki virheetön kuva, kun ottaa huomioon elokuvan tuotantoajankohdan. Ääniraita on selkeä ja malttaen levitetty 5.1:ksi, mutta pakkaamaton olisi tietty parempi. Aikamoiselta tyylirikolta tuntuu se, että kungfu-elokuvassa soi 1970-luvun alun basso- ja hihat-voittoinen elokuvafunk. Ekstroissa kommenttiraita, 100+88+30+19+7 min. dokumentit, 2 min. Bruce Leen takapihatreenistä, 16 min. minihaastatteluja, trailereita ja mainoksia. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Robert Clouse
Pääosissa: Bruce Lee John Saxon Ahna Capri
Tarina: Michael Allin
Kuvaus: Gil Hubbs
Musiikki: Lalo Schifrin

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy