Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Halloween H20

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Var­maan­kin pa­ras kau­hue­lo­ku­va­sar­jan kuu­des osa kaut­ta ai­ko­jen.

Var­maan­kin pa­ras kau­hue­lo­ku­va­sar­jan kuu­des osa kaut­ta ai­ko­jen. Star Trek -pääl­likön kap­tee­ni Kir­kin leik­ki­naa­ma­riin miel­ty­nyt Mic­hael Myers ei ole­kaan kuol­lut. Ja­mie Lee Cur­tis epäi­lee sa­maa ja ly­myi­lee uu­del­la iden­ti­tee­tillä kou­lun joh­ta­jat­ta­re­na.
Cur­ti­sin äi­ti Ja­net Leigh tois­taa me­tail­mai­su­na Psy­kon roo­liin­sa viit­taa­vat sa­nat: ”­Kai­kil­le meil­le on ta­pah­tu­nut ka­ma­lia” ja kaa­sut­taa pois juu­ri sa­mal­la au­tol­la kuin Hitch­coc­kin mes­ta­ri­teok­ses­sa, kaik­kien slas­her-e­lo­ku­vien esi­ku­vas­sa. Elo­ku­vas­sa tui­jo­te­taan­kin Sc­rea­mia tv:stä.
Ei ko­vin pal­jon uut­ta, mut­ta kat­sot­ta­vin jat­ko-o­sis­ta. Oh­jaa­ja on tut­tu Fri­day the 13th II:s­ta ja III:s­ta sekä La­ke Pla­ci­dis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen ei-anamorfinen kuva, vain ajoittain hienoista aaltoilua taustoissa. Super 35, teatterissa 2.39:1. DD5.1 -ääni täytyy valita erikseen, sillä levyltä myös löytyvä MPEG-stereoraita on asetettu ensisijaiseksi. Aivan puhtaalta ääniraita ei kuulosta, mutta virheet ovat vähäpätöisiä. Ekstroissa minidokumentti ja faktaruutuja. Elokuva ilmestyi myös Jupiter-halpamerkillä. (PS/IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy