Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Halloween H20

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Var­maan­kin pa­ras kau­hue­lo­ku­va­sar­jan kuu­des osa kaut­ta ai­ko­jen.

Var­maan­kin pa­ras kau­hue­lo­ku­va­sar­jan kuu­des osa kaut­ta ai­ko­jen. Star Trek -pääl­likön kap­tee­ni Kir­kin leik­ki­naa­ma­riin miel­ty­nyt Mic­hael Myers ei ole­kaan kuol­lut. Ja­mie Lee Cur­tis epäi­lee sa­maa ja ly­myi­lee uu­del­la iden­ti­tee­tillä kou­lun joh­ta­jat­ta­re­na.
Cur­ti­sin äi­ti Ja­net Leigh tois­taa me­tail­mai­su­na Psy­kon roo­liin­sa viit­taa­vat sa­nat: ”­Kai­kil­le meil­le on ta­pah­tu­nut ka­ma­lia” ja kaa­sut­taa pois juu­ri sa­mal­la au­tol­la kuin Hitch­coc­kin mes­ta­ri­teok­ses­sa, kaik­kien slas­her-e­lo­ku­vien esi­ku­vas­sa. Elo­ku­vas­sa tui­jo­te­taan­kin Sc­rea­mia tv:stä.
Ei ko­vin pal­jon uut­ta, mut­ta kat­sot­ta­vin jat­ko-o­sis­ta. Oh­jaa­ja on tut­tu Fri­day the 13th II:s­ta ja III:s­ta sekä La­ke Pla­ci­dis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen ei-anamorfinen kuva, vain ajoittain hienoista aaltoilua taustoissa. Super 35, teatterissa 2.39:1. DD5.1 -ääni täytyy valita erikseen, sillä levyltä myös löytyvä MPEG-stereoraita on asetettu ensisijaiseksi. Aivan puhtaalta ääniraita ei kuulosta, mutta virheet ovat vähäpätöisiä. Ekstroissa minidokumentti ja faktaruutuja. Elokuva ilmestyi myös Jupiter-halpamerkillä. (PS/IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy