Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rails & Ties - risteysasemalla

Rails & Ties 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

C­lint Eas­twoo­din tyttä­ren, Ali­son Eas­twoo­din esi­koi­soh­jaus ve­tu­ri­mie­hestä ja tämän syöpää sai­ras­ta­vas­ta vai­mos­ta, jot­ka löytävät elämäl­leen uu­den mer­ki­tyk­sen ju­naon­net­to­muu­des­sa äi­tinsä me­nettä­neen 11-­vuo­tiaan po­jan kait­si­joi­na.

C­lint Eas­twoo­din tyttä­ren, Ali­son Eas­twoo­din esi­koi­soh­jaus ve­tu­ri­mie­hestä (Ke­vin Ba­con) ja tämän syöpää sai­ras­ta­vas­ta vai­mos­ta (Mar­cia Gay Har­den), jot­ka löytävät elämäl­leen uu­den mer­ki­tyk­sen ju­naon­net­to­muu­des­sa äi­tinsä me­nettä­neen 11-vuo­tiaan po­jan kait­si­joi­na.
E­lo­ku­va käyn­nis­tyy yllättävän is­keväs­ti, suo­ras­taan sho­ke­raa­vas­ti, ku­vaa­mal­la on­net­to­muut­ta, jon­ka te­ho ei pe­rus­tu ve­reen ja voi­maan vaan epäus­koon ja hal­vek­sut­ta­vuu­teen. Myö­hem­min­kin ker­to­mus pitää kat­so­jan imus­saaan pal­jon kes­kimääräistä nyyh­kyd­raa­maa tiu­kem­min. Syynä ovat hyvät näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set, mut­ta myös oh­jaa­jan isältään pe­rimä rau­hal­li­nen ja terävä­kat­sei­nen ote, jon­ka an­sios­ta elo­ku­van hah­mot ja ta­pah­tu­mat tun­tu­vat elä­viltä vaik­ka näi­den muo­tit ja kaa­vat pe­riaat­tees­sa ovat tut­tu­ja lu­kuis­ta muis­ta elo­ku­vis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallisen tarkka ja luonteva kuva, joka on myös miellyttävän levollinen vaikka isolla ruudulla lievää blokiintumista onkin paikoin havaittavissa. Ääniraita aloittaa vahvasti istuttamalla katsojan junan tielle, eikä myöhemminkään toistossa ole moittimista vaikka anti asettuukin tyypillisemmälle draamalinjalle. Kyle Eastwoodin ja Michael Stevensin musiikkiraita lieventää sopivasti tarinan surumielisyyttä. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ilman suomenkielistä tekstitystä (8 min.). (IJ)
25/11/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 206660EAN: 7321946294524

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy