Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

National Lampoon’s Animal House

Delta jengi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1978Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582891584

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Se al­ku­peräi­nen kam­pus­ko­me­dia, jo­ka on kult­ti­mai­neen­sa an­sain­nut.

Se al­ku­peräi­nen kam­pus­ko­me­dia, jo­ka on kult­ti­mai­neen­sa an­sain­nut. Siinä missä ny­kypäivän tei­ni­ko­me­diat pa­ro­dioi­vat ajan­koh­tai­sia elo­ku­via, am­men­si kir­joit­ta­ja­kol­mik­ko sket­sinsä omis­ta ja ka­ve­rei­den­sa ko­ke­muk­sis­ta. Selväs­ti tun­teel­la teh­ty, mut­ta sil­ti lop­pu­tu­los on ker­ras­saan hämmäs­tyttävä ot­taen huo­mioon, et­tei ryhmä urak­kaan ryh­tyessään tien­nyt edes miltä elo­ku­vakä­si­kir­joi­tuk­sen tu­li­si näyttää. Ko­miik­ka toi­mii kaut­taal­taan, mut­ta ku­ten ylei­nen kon­sen­sus niin te­kijöi­den kuin fa­nien jou­kos­sa tietää ker­toa, on John Be­lus­hi kiis­tat­to­man hul­va­ton hep­pu ja tämän elo­ku­van su­ve­ree­ni il­men­tymä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen suorastaan erinomainen kuva on rehellisen filmimäinen, ilahduttavan erotteleva ja väritoistoaan myöten moitteettoman jäsentynyt. Puhdas ääniraita on nimellisesti häviötön DTS-HD Master Audio 5.1 ja sisällöllisesti mutkattoman siisti. Ekstroissa tiivis ja erittäin mielenkiintoinen retrospektiivinen making of (45 min.), pitkästyttävä videodokumentti hahmojen elämästä nykypäivänä (23 min.), traileri ja uutena lisänä kaksi triviaraitaa: ensimmäinen videon kera elokuvan tekemisestä ja toinen elokuvan musiikista. (IJ)
12/06/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy