Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

National Lampoon’s Animal House

Delta jengi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Se al­ku­peräi­nen kam­pus­ko­me­dia, jo­ka on kult­ti­mai­neen­sa an­sain­nut.

Se al­ku­peräi­nen kam­pus­ko­me­dia, jo­ka on kult­ti­mai­neen­sa an­sain­nut. Siinä missä ny­kypäivän tei­ni­ko­me­diat pa­ro­dioi­vat ajan­koh­tai­sia elo­ku­via, am­men­si kir­joit­ta­ja­kol­mik­ko sket­sinsä omis­ta ja ka­ve­rei­den­sa ko­ke­muk­sis­ta. Selväs­ti tun­teel­la teh­ty, mut­ta sil­ti lop­pu­tu­los on ker­ras­saan hämmäs­tyttävä ot­taen huo­mioon, et­tei ryhmä urak­kaan ryh­tyessään tien­nyt edes miltä elo­ku­vakä­si­kir­joi­tuk­sen tu­li­si näyttää. Ko­miik­ka toi­mii kaut­taal­taan, mut­ta ku­ten ylei­nen kon­sen­sus niin te­kijöi­den kuin fa­nien jou­kos­sa tietää ker­toa, on John Be­lus­hi kiis­tat­to­man hul­va­ton hep­pu ja tämän elo­ku­van su­ve­ree­ni il­men­tymä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen suorastaan erinomainen kuva on rehellisen filmimäinen, ilahduttavan erotteleva ja väritoistoaan myöten moitteettoman jäsentynyt. Puhdas ääniraita on nimellisesti häviötön DTS-HD Master Audio 5.1 ja sisällöllisesti mutkattoman siisti. Ekstroissa tiivis ja erittäin mielenkiintoinen retrospektiivinen making of (45 min.), pitkästyttävä videodokumentti hahmojen elämästä nykypäivänä (23 min.), traileri ja uutena lisänä kaksi triviaraitaa: ensimmäinen videon kera elokuvan tekemisestä ja toinen elokuvan musiikista. (IJ)
12/06/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1978Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582891584

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy