Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Käärmeen pesässä

In Too Deep 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

O­mar Epps so­lut­tau­tuu Ju­ma­la-­ni­mi­sen huu­me­dii­le­rin jen­giin ja jou­tuu pai­nei­siin, jois­sa to­del­li­suus ja roo­li me­nevät se­kai­sin.

O­mar Epps so­lut­tau­tuu Ju­ma­la-ni­mi­sen huu­me­dii­le­rin jen­giin ja jou­tuu pai­nei­siin, jois­sa to­del­li­suus ja roo­li me­nevät se­kai­sin. Lu­paa­via ele­ment­tejä päästä ulos kli­seistä, mut­ta niitä ei osa­ta käyttää hyö­dyk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laajakangassuhde 2.35:1 on vaikea tapaus letterboxattuna. Kuvaruutu ja tekstitys ylittävät tv-zoomattuna ruudun. Kuva ei silti ole näinkään käsiteltynä rakeinen. Näin uusi elokuva ja vain tekosurround Dolby Pro Logicin läpi! Faktaruutuja. Muiden elokuvien trailereita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Michael Rymer
Pääosissa: Omar Epps
Tarina: Michael Henry Brown Paul Aaron
Kuvaus: Ellery Ryan
Musiikki: Christopher Young

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
2.35
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy