Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

A History of Violence

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200983EAN: 5704028214641

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaap­pi­gangs­te­rin van­ha elämä tu­lee ry­minällä tu­hoa­maan hä­nen uu­den hil­jai­se­lon­sa pik­ku­kau­pun­gis­sa.

Kaap­pi­gangs­te­rin (Vig­go Mor­ten­sen) van­ha elämä tu­lee ry­minällä tu­hoa­maan hä­nen uu­den hil­jai­se­lon­sa pik­ku­kau­pun­gis­sa. Lyi­jyn pu­hut­tua yhä useam­pi ky­sy­mys on vail­la vas­tauk­sia.
C­ro­nen­ber­gin ma­fiajännä­ri on tuo­re otan­ta tu­tuis­ta tee­mois­ta, mut­ta nyt fo­kus on en­nen kaik­kea uu­den per­heen ja yh­teisön reak­tiois­sa kun van­ha per­he yrittää is­keä lä­pi. Sel­viy­ty­mi­nen ja voit­ta­mi­nen, jo­pa pel­ko ja ha­lu, ot­ta­vat toi­sis­taan nis­ka­lenk­kiä ta­val­la, jo­ka tun­tuu oh­jaa­jal­leen luon­te­val­ta. Kou­kut­ta­van suo­ra­vii­vai­nen ku­jan­juok­su, jo­ka ajat­te­lee enemmän kuin pu­huu.

Kuva & ääni

Moitteettoman vakaa ja kohtuullisen erottelukykyinen kuva on väritoistoltaan hivenen kelmeä. Jälki jää monin paikoin tukkoiseksi, mutta on silti kivutonta katsottavaa. Lopputulos on itse asiassa varsin lähellä DVD-tasoa. Vaatimattoman seesteinen ja musiikkiraitaa myöten ohut ääniraita.

Ekstrat

Tuhdeissa ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettu kohtaus kommentein, kooste poistetun kohtauksen synnystä (7 min.), sarja katsauksia kohtauksiin (66 min.), kooste sensuurista USA:n markkinoilla (1 min.), kooste Cannesin elokuvajuhlilta (9 min.) ja traileri. Tanskalainen painos suomenkielisellä tekstityksellä. (IJ)
01/02/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy