Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kissa kuumalla katolla

Cat on a Hot Tin Roof 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Hie­no so­vi­tus Ten­nes­see Wil­liam­sin ai­koi­naan us­ka­liaas­ta näy­telmästä.

Hie­no so­vi­tus Ten­nes­see Wil­liam­sin ai­koi­naan us­ka­liaas­ta näy­telmästä. Ho­mo­sek­suaa­li­suu­den pel­ko, al­ko­ho­lis­mi ja nai­sen kär­simä puu­te eivät ol­leet ai­heis­ta ylei­sim­piä.
E­lo­ku­va ku­vaa her­kul­li­ses­ti mis­sis­sip­piläi­sen kuo­le­van pat­riar­kan ja hä­nen pe­rintönsä ympä­rillä lie­hu­van suur­per­heen elämää. Paul New­man ja Eli­za­beth Tay­lor ovat luo­tu­ja roo­lei­hin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan laatu näyttää paljon odotuksia paremmalta, vaikka kuvakohinaa ja printtivirheitä esiintyykin. Laajakuva lisää informaatiota kuvan vasempaan laitaan, mutta 4:3 ei juuri mitään ylös. Monoääni (DD1.0) on siisti ja tukeva. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78/1.3
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy