Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rocketman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39*
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112749828

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

El­ton John te­ki mah­ta­via al­bu­mei­ta 1970-­lu­vul­la, mut­ta ai­ka­naan ne me­nivät mi­nul­ta ohi mas­sii­vis­ten kor­va­ma­to­hit­tien ta­kia.

El­ton John te­ki mah­ta­via al­bu­mei­ta 1970-lu­vul­la (Tumb­lewood Con­nes­tion 1971, Hon­key Cha­teau 1972), mut­ta ai­ka­naan ne me­nivät mi­nul­ta ohi mas­sii­vis­ten kor­va­ma­to­hit­tien ta­kia. Han­kin ne LP-le­vyinä vas­ta myö­hem­min.
Sik­si oli­kin mu­ka­va kat­soa mie­hestä ker­to­va elo­ku­va tyttä­re­ni kans­sa. Se on ta­val­laan si­sar­teos hie­man aiem­min teh­dyl­le Queen-e­lo­ku­val­le, jo­ka kes­kit­tyi Fred­die Mer­cu­ryn traa­gi­seen koh­ta­looon.
Help­poa ei ol­lut El­to­nil­la­kaan. Mut­ta niin vain hän sai jä­tet­tyä päih­teet, ja lop­puelämä su­juu mu­ka­vas­ti. Ai­na­kin toi­von niin.
Sa­mal­la elo­ku­van draa­ma on lat­team­pi. Roc­ket­man syyl­lis­tyy kai­ken lisäk­si iä­ni­kui­siin la­ji­tyyp­pinsä on­gel­miin, eikä yritäkään ku­va­ta, mistä mie­hen ja lyy­rik­ko Ber­nie Tau­pin tou­hu­jen pe­rus­ta sekä ta­voit­teet kum­pu­si­vat.
En oi­kein pitä­nyt myöskään elo­ku­vaa var­ten teh­dyistä uu­sis­ta so­vi­tuk­sis­ta. Mut­ta sen ver­ran miel­lyttävä ko­ke­mus tämä oli, että tai­dan jättää le­vyn ko­koel­mii­ni jo­tain tu­le­vaa EJ-fa­nia var­ten. Mu­siik­ki ei luul­ta­vas­ti unoh­du tu­le­vil­ta­kaan su­ku­pol­vil­ta.
Mikä tästä muu­ten jäi eni­ten mie­lee­ni? No se, että pää­hen­kilö juo ra­vin­to­las­sa Vos­ne-Ro­manéen kylä­vii­niä bor­deaux-pul­los­ta. Bur­gun­din el­ton­john-fa­nit sai­vat var­maan sykä­rin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennnettu pitkä versiot kappaleista (15 min.), postettuja ja pidennettyjä kohtauksia (20 min.) sekä singalong/jukebox-toiminto. (PS)
01/11/2019

Tekijät

Ohjaaja: Dexter Fletcher
Pääosissa: Targon Egerton Jamie Bell
Tarina: Lee Hall
Kuvaus: George Richmond
Musiikki: Matthew Margeson

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy