Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rocketman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

El­ton John te­ki mah­ta­via al­bu­mei­ta 1970-­lu­vul­la, mut­ta ai­ka­naan ne me­nivät mi­nul­ta ohi mas­sii­vis­ten kor­va­ma­to­hit­tien ta­kia.

El­ton John te­ki mah­ta­via al­bu­mei­ta 1970-lu­vul­la (Tumb­lewood Con­nes­tion 1971, Hon­key Cha­teau 1972), mut­ta ai­ka­naan ne me­nivät mi­nul­ta ohi mas­sii­vis­ten kor­va­ma­to­hit­tien ta­kia. Han­kin ne LP-le­vyinä vas­ta myö­hem­min.
Sik­si oli­kin mu­ka­va kat­soa mie­hestä ker­to­va elo­ku­va tyttä­re­ni kans­sa. Se on ta­val­laan si­sar­teos hie­man aiem­min teh­dyl­le Queen-e­lo­ku­val­le, jo­ka kes­kit­tyi Fred­die Mer­cu­ryn traa­gi­seen koh­ta­looon.
Help­poa ei ol­lut El­to­nil­la­kaan. Mut­ta niin vain hän sai jä­tet­tyä päih­teet, ja lop­puelämä su­juu mu­ka­vas­ti. Ai­na­kin toi­von niin.
Sa­mal­la elo­ku­van draa­ma on lat­team­pi. Roc­ket­man syyl­lis­tyy kai­ken lisäk­si iä­ni­kui­siin la­ji­tyyp­pinsä on­gel­miin, eikä yritäkään ku­va­ta, mistä mie­hen ja lyy­rik­ko Ber­nie Tau­pin tou­hu­jen pe­rus­ta sekä ta­voit­teet kum­pu­si­vat.
En oi­kein pitä­nyt myöskään elo­ku­vaa var­ten teh­dyistä uu­sis­ta so­vi­tuk­sis­ta. Mut­ta sen ver­ran miel­lyttävä ko­ke­mus tämä oli, että tai­dan jättää le­vyn ko­koel­mii­ni jo­tain tu­le­vaa EJ-fa­nia var­ten. Mu­siik­ki ei luul­ta­vas­ti unoh­du tu­le­vil­ta­kaan su­ku­pol­vil­ta.
Mikä tästä muu­ten jäi eni­ten mie­lee­ni? No se, että pää­hen­kilö juo ra­vin­to­las­sa Vos­ne-Ro­manéen kylä­vii­niä bor­deaux-pul­los­ta. Bur­gun­din el­ton­john-fa­nit sai­vat var­maan sykä­rin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennnettu pitkä versiot kappaleista (15 min.), postettuja ja pidennettyjä kohtauksia (20 min.) sekä singalong/jukebox-toiminto. (PS)
01/11/2019

Tekijät

Ohjaaja: Dexter Fletcher
Pääosissa: Targon Egerton Jamie Bell
Tarina: Lee Hall
Kuvaus: George Richmond
Musiikki: Matthew Margeson

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39*
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112749828

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy