Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Batman – Lepakkomies - Special Edition

Batman 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Vielä 1970-­lu­vul­la kaik­ki ul­ko­mai­nen oli Suo­mes­sa hie­noa, naii­viu­teen saak­ka.

Vielä 1970-lu­vul­la kaik­ki ul­ko­mai­nen oli Suo­mes­sa hie­noa, naii­viu­teen saak­ka. Mar­tin Scor­se­sen newyor­ki­lai­nen tak­si­kus­ki tun­tui coo­lil­ta, vaik­ka hän oli ame­rik­ka­lais­ten sil­min pah­nan­poh­jim­mai­nen. Edel­li­sen vuo­si­kym­me­nen lap­set suo­ras­taan imivät Bat­ma­nia tv:stä pe­rin­tei­senä seik­kai­lu­san­ka­ri­na, vaik­ka jo al­ku­peräi­nen Bob Ka­nen 1940-lu­vun sar­ja­ku­va oli piir­ret­ty kie­li syvällä pos­kes­sa.
Tv-sar­ja me­ni vielä­kin pi­demmäl­le lap­se­no­mai­ses­sa camp-huu­mo­ris­saan, jo­ka ei ole juu­ri­kaan van­hen­tu­nut. Elo­ku­va­ver­sio teh­tiin jo suo­si­tun sar­jan poh­jal­ta, ja poik­ke­si siitä eduk­seen vä­ri­ku­val­laan, useam­pi­ne le­pak­koa­jo­neu­voi­neen ja hie­noi­ne kon­ni­neen: viik­sensä huo­nos­ti smin­kin al­le kät­ke­nyt Ce­sar Ro­me­ro Jo­ke­ri­na, Bur­gess Me­re­dith pir­teänä Ping­vii­ninä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, tarkka ja komea kuva jo DVD:nä. BD:n etuna on vähäisempi kuvakohina. Selkeä ääniraita. Ekstroissa pääosakaksikon kommenttiraita, 79 min. dokumentit, Batmobilen virtuaaliesittely, interaktiivinen kartta, kuvagalleria, tiiseri ja traileri. (PS)
13/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1966Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 74762EAN: 6438044085563

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy