Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Murha Hollywoodissa

Hollywood Homicide 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kiin­teistö­bis­nek­siensä kans­sa se­koi­le­va et­sivä jou­tuu vai­keuk­siin sel­vi­tel­lessään rap-­mur­hia ja yrittäessään välttää sisäi­sen tut­kin­nan ur­kin­taa.

Kiin­teistö­bis­nek­siensä kans­sa se­koi­le­va et­sivä (Har­ri­son Ford) jou­tuu vai­keuk­siin sel­vi­tel­lessään rap-mur­hia ja yrittäessään välttää sisäi­sen tut­kin­nan ur­kin­taa. Kar­man la­kiin us­ko­va (Josh Hart­nett) si­de­kick yrittää py­syä mu­ka­na.
E­lo­ku­val­la on het­kensä. Mar­tin Lan­dau vas­taa ma­keas­ta ca­meos­ta (ja Smo­key Ro­bin­son), ja yrittää pa­ri muu­ta­kin pai­naa kä­tensä se­ment­tiin. Le­na Oli­nin roo­lit ovat men­neet sii­hen pis­tee­seen, että hän on on­ne­kas, jos hä­net mai­ni­taan.
E­lo­ku­va al­kaa vi­suaa­li­ses­ti kek­se­liääs­ti käyttämällä var­maan­kin sa­to­ja eri-font­ti­sia Hol­lywood-kylt­tejä. Kei­noa käyt­ti 22 Pis­te­pirk­ko myö­hem­min le­vynsä kan­nes­sa, jo­hon koot­tiin fa­nien lä­hettä­miä 22-va­lo­ku­via.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kuva on moderni, ei sen enempää. Ääni elää mukavasti tilassa. Rappia, mutta myös Motownia kuullaan. Ekstroihin on tallennettu 15+16+9 min. dokumentit, biografiat ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy