Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kulkukoira

Nora Inu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1949Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 95058EAN: 5706550024446

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jan en­simmäi­nen kan­sainvä­li­nen elo­ku­va kur­kot­taa jo­pa myö­hem­piä teok­sia enemmän län­teen.

Oh­jaa­jan en­simmäi­nen kan­sainvä­li­nen elo­ku­va kur­kot­taa jo­pa myö­hem­piä teok­sia enemmän län­teen.
A­me­rik­ka­lai­sen film noi­rin ja eu­roop­pa­lai­sen uu­den elo­ku­van maail­ma siir­tyi Ja­pa­niin su­ju­vas­ti. Jo­pa mu­siik­ki on eu­roop­pa­lais­ta, ja ba­se­bal­lia pe­la­taan. Viit­tauk­set vas­takäy­tyyn so­taan ovat roh­kei­ta.
Hy­vin nuo­rel­ta näyttävä Tos­hi­ro Mi­fu­ne esittää ural­laan poik­keuk­sel­li­ses­ti ko­ke­ma­ton­ta miestä, po­lii­sia, jon­ka ase va­ras­te­taan. Mie­hen te­pas­te­le­va kä­ve­ly­tyy­li oli ke­hit­ty­nyt jo tässä vai­hees­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen mustavalkokuva. Paljon vertikaalista roskaa. Karkeasoundinen monoraita. Ekstroissa faktaruutuja. Kuuluu kokolemaan Akira Kurosawa the Collection (Valkoinen). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy