Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Kino

Ouija: Origin of Evil

Elokuva

Zan­de­rin per­heen nai­sil­la viehä­tys yli­luon­nol­li­seen kul­kee su­vus­sa.

Zan­de­rin per­heen nai­sil­la viehä­tys yli­luon­nol­li­seen kul­kee su­vus­sa. Ali­ce Zan­der (E­li­za­beth Rea­ser) pyö­rittää en­nus­ta­mis­bis­nestä jo toi­ses­sa su­ku­pol­ves­sa. Tytär­kak­sik­ko ta­kaa omal­ta osal­taan en­nus­tus­ten luo­tet­ta­vuu­den, pe­rimmäi­nen tar­koi­tus on hyvä. Ku­ka­pa ei ha­luai­si mu­ka­vaa vii­meistä muis­toa men­neistä su­ku­pol­vis­ta, tu­li vies­ti sit­ten hau­dan ta­kaa tai sei­nien sisältä.
Jou­lun hit­ti­tuo­te, Oui­ja-pe­li­lau­ta joh­dat­taa per­heen työ­ku­viot uu­del­le ta­sol­le. Ali­cen nuo­rem­pi tytär hal­lit­see met­kut luon­nos­taan, lau­ta vie pe­lu­rei­ta.
Pel­killä sie­lun- tai ruu­miin­kaap­pau­seväillä ei voi enää tuot­taa ko­vin mie­len­kiin­tois­ta kau­hue­lo­ku­vaa, ta­lo­jen sisään si­joit­tu­via yli­luon­nol­li­sia kau­hu­ker­to­muk­sia on fil­mat­tu riittä­miin. Kris­ti­nus­kon ja muun hen­kis­ty­mishömpän vas­tak­kai­na­set­te­lu ki­puaa kur­kus­ta ylös.
Vi­suaa­li­sel­la pe­li­lau­dal­laan oh­jaa­ja Mi­ke Fla­na­ga­nin nä­ke­mys van­hois­ta tee­mois­ta on vir­keä, tek­ni­ses­ti Oui­ja: Ori­gin of Evil on­nis­tuu viehättämään. 1960-lu­vun lop­pu­vuo­siin si­joit­tu­va kau­hu van­git­see kai­vat­tua hen­keä. Ku­vaa on kä­si­tel­ty lämmöllä, fil­min tun­nel­ma vä­lit­tyy.
Oui­ja-brän­din toi­nen fil­ma­ti­soin­ti, jos­kin edeltävän elo­ku­van esio­sa, saa en­si-il­tan­sa 21.10. (VA)
31/10/2016

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2016Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Universal 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy