Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kyyhkyn siivet

The Wings of the Dove 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lon­too 1910.

Lon­too 1910. Köyhä ylä­luok­kai­nen nai­nen (He­le­na Bon­ham Car­ter) elää tä­tinsä ta­los­sa, eikä voi sää­ty­ra­jo­jen vuok­si nai­da si­ni­kau­luk­sis­ta leh­ti­miestä.
Va­li­ta­ko ra­ha vai rak­kaus, on Hen­ry Ja­me­sin klas­sik­ko­kir­jan ai­he. Car­ter on tun­ne­tus­ti käy­nyt Fi­ren­zessä, nyt vuo­ros­sa on Ve­net­sia. Kol­miod­raa­maan il­mes­tyy ri­kas, kuo­le­va ame­ri­ka­tar (A­li­son El­liott).
E­li­sa­beth Mc­Go­vern me­nee huk­kaan ih­meen vähäi­sessä si­vu­roo­lis­saan. Oh­jaa­ja on tun­net­tu mm. Back­bea­tis­ta, jo­ka ker­toi vii­den­nen beat­len Stu Sutc­lif­fen ta­ri­nan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa biografiat, ohjaajan, näyttelijöiden ja käsikirjoittajan kommentit, traileri sekä asiaa 1800-luvulla eläneestä kirjailijasta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy