Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Till Death

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165056727

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kor­kean kon­sep­tin jännä­ri rik­kinäi­sestä nai­ses­ta, jol­le avio­mies jär­jestää hääpäivänä rak­kau­det­to­man yllä­tyk­sen.

Kor­kean kon­sep­tin jännä­ri rik­kinäi­sestä nai­ses­ta (Me­gan Fox), jol­le avio­mies jär­jestää hääpäivänä rak­kau­det­to­man yllä­tyk­sen. Vä­hi­tel­len ki­ris­tyvä hirt­to­sil­muk­ka on psy­ko­paa­tin vi­rittämä, mut­ta ta­ri­na kuol­lut­ta miestään ympä­ri kort­tee­ria raa­haa­vas­ta nai­ses­ta on kuin teh­ty avio­liit­to­neu­vo­jan työ­ka­luk­si.
O­min­ta­kei­nen ta­ri­na ta­pai­lee ta­va­no­mais­ta laa­tik­kojännä­riä ja tap­pa­vaa kel­lo­pe­liä, mut­ta on­nis­tuu ole­maan tässä kai­kes­sa yllättävän tuo­re, ava­ra ja kou­kut­ta­van ar­voi­tuk­sel­li­nen. Ai­vot kan­nat­taa jättää so­vin­nol­la na­rik­kaan, mut­ta kis­sa ja hii­ri -leik­kinä tämä on pie­ni­muo­toi­nen ta­paus ja asial­li­nen laa­jen­nus Pa­niik­ki­huo­nees­ta kau­hu­jen kar­ta­non suun­taan. Lop­pu me­nee to­ki pak­suk­si eikä lu­mi näytä lu­mel­ta, mut­ta sop­pa on viih­dyttävä.

Kuva

Komea kuva on kylmä, kolkko ja ilmeikkään karmiva. Raharikas ja luminen miljöö tarjoaa pirulliselle oopperalle näyttävät puitteet, joissa jokainen varjoinen nurkka ja lumen verhoama askel on täynnä vaaraa.

Ääni

Pätevän spartalainen ja osaavan pelottava ääniraita pitää hyvin tunnelmaa yllä. Kannessa ääniraidaksi mainitaan DD5.1, mutta kyseessä on häviöttömästi pakattu 5.1-kanavainen DTS-HD Master Audio.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
12/01/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy