Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Rock of Ages – Extended Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kun hyvät ystävä­ni, joil­le pi­ti tehdä kesä­työssä sa­laa ko­neel­la John­ny Thun­ders –­sab­luu­noi­ta fark­ku­ja var­ten, op­pi­vat soit­ta­maan pa­rem­min ja al­koi­vat kuun­nel­la Fo­reig­ne­ria, lap­suus oli ohi.

Kun hyvät ystävä­ni, joil­le pi­ti tehdä kesä­työssä sa­laa ko­neel­la John­ny Thun­ders –­sab­luu­noi­ta fark­ku­ja var­ten, op­pi­vat soit­ta­maan pa­rem­min ja al­koi­vat kuun­nel­la Fo­reig­ne­ria, lap­suus oli ohi. Rock of Ages me­nee vielä enemmän hyvän maun ohi, sillä se ker­too 1980-lu­vun mu­sii­kil­li­ses­ta il­miöstä, suk­ka­hou­su­he­vistä ja he­vi­bal­la­deis­ta, jot­ka edus­ti­vat ai­kan­sa rock­hump­paa.
Jos pi­dit Def Lep­par­dis­ta, Jour­neys­ta ja Twis­ted Sis­te­ristä, tämä on täyttä herk­kua. Myös ky­seistä gen­reä in­hoa­va voi ot­taa ai­moan­nok­sen ro­ko­tet­ta, jos esi­mer­kik­si Poi­son ei oi­kein up­poa jouk­kueen pu­ku­ko­pis­sa.
E­lo­ku­va ei ota it­seään liian va­ka­vas­ti ja on haus­ka. Tom Crui­se te­kee yllättäen eri­no­mai­sen työn rocktäh­ti Stax­xi­na, Alec Bal­dwin on ehkäpä uran­sa par­haas­sa ve­dos­sa klu­bi­no­mis­ta­ja­na ja Paul Gia­mat­ti ot­taa ta­pan­sa mu­kaan omak­seen roo­lin­sa, tällä ker­taa luik­kaa­na ma­na­ge­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Levy sisältää lyhyen teatteriversion ja pidemmän ohjaajan version. Mukana on myös digitaalikopio. Ekstroihin on tallennettu 78 min. dokumentit, 20 eroteltua musiikkikohtausta ja musiikkivideo. (PS)
08/12/2012

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 136/123 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.39*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 8717418361839

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy