Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Joe Kidd

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mek­si­ko­lai­nen ka­pi­nal­li­nen pistää hant­tiin riistäjäg­rin­goil­le, mut­ta ereh­tyy siinä si­vus­sa suu­tut­ta­maan Clint Eas­twoo­din.

Mek­si­ko­lai­nen ka­pi­nal­li­nen pistää hant­tiin riistäjäg­rin­goil­le, mut­ta ereh­tyy siinä si­vus­sa suu­tut­ta­maan Clint Eas­twoo­din. Clint on tässä­kin vä­kevä oman tiensä kul­ki­ja, jon­ka mai­net­ta ei elo­ku­vas­sa juu­ri­kaan se­li­tellä kos­ka kaik­ki tun­tu­vat sen muu­ten­kin jo ais­ti­van.
Länkkä­rei­den pe­rus­kau­raa, mut­ta sel­lai­se­na var­sin viih­dyttävä ja ta­ri­nal­taan suo­ra­vii­vai­nen ko­ke­mus. Lisävä­riä an­ta­vat muu­ta­mat hu­vit­ta­van koo­mi­set koh­tauk­set, jois­sa Clint mm. kylmää yh­den vas­tus­ta­jan­sa ve­si­kan­nul­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, vailla huomattavia ongelmia. Kohinaa toki esiintyy, mutta väritoisto on kohdillaan eikä toisto ole miltään osin levotonta. Ääniraita vaikuttaa selkeältä, eikä juuri sen enempää kannatakaan odottaa näin iäkkäältä monolta. Ekstraton. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 80787EAN: 5050582019537

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy