Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dark City

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: New Line Home VideoKuva:
Anamorfinen 2.36/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ou­to ro­tu pitää ih­mi­siä koe­ka­nii­nei­naan kau­pun­gis­sa, jos­sa on ai­na pi­meä ja jo­ka muut­tuu jo­ka yö.

Ou­to ro­tu pitää ih­mi­siä koe­ka­nii­nei­naan kau­pun­gis­sa, jos­sa on ai­na pi­meä ja jo­ka muut­tuu jo­ka yö. Oli­si Freu­din lem­pie­lo­ku­va. Ih­mis­ten elämän­ti­lan­teet, taus­tat ja työt muu­te­taan jo­ka yö, jot­ta yli-ih­mis­ten ro­tu voi tut­kia ali-ih­mis­ten reak­tioi­ta. Kei­no­to­del­li­suu­den ku­vaa­ja­na par­hai­ta elo­ku­via. Crow-e­lo­ku­van te­kijältä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tapahtuu aivan loppua lukuun ottamatta pimeässä tai hämärässä. Täten uskomattoman hyvin kuvattu, mutta myös siirretty levylle. Super 35, teatteriversiona 2.39:1. Platinum-sarjaa. Ekstroina kriitikko Roger Ebertin ja osanottajien kommenttiraidat, interaktiivinen peli, Neil Gaimanin essee, biografiat, vertailua Fritz Langin Metropolikseen, traileri ja lavastusdokumentti. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy