Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dark City

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ou­to ro­tu pitää ih­mi­siä koe­ka­nii­nei­naan kau­pun­gis­sa, jos­sa on ai­na pi­meä ja jo­ka muut­tuu jo­ka yö.

Ou­to ro­tu pitää ih­mi­siä koe­ka­nii­nei­naan kau­pun­gis­sa, jos­sa on ai­na pi­meä ja jo­ka muut­tuu jo­ka yö. Oli­si Freu­din lem­pie­lo­ku­va. Ih­mis­ten elämän­ti­lan­teet, taus­tat ja työt muu­te­taan jo­ka yö, jot­ta yli-ih­mis­ten ro­tu voi tut­kia ali-ih­mis­ten reak­tioi­ta. Kei­no­to­del­li­suu­den ku­vaa­ja­na par­hai­ta elo­ku­via. Crow-e­lo­ku­van te­kijältä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tapahtuu aivan loppua lukuun ottamatta pimeässä tai hämärässä. Täten uskomattoman hyvin kuvattu, mutta myös siirretty levylle. Super 35, teatteriversiona 2.39:1. Platinum-sarjaa. Ekstroina kriitikko Roger Ebertin ja osanottajien kommenttiraidat, interaktiivinen peli, Neil Gaimanin essee, biografiat, vertailua Fritz Langin Metropolikseen, traileri ja lavastusdokumentti. R1-levy. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: New Line Home VideoKuva:
Anamorfinen 2.36/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy