Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

THX 1138 - Director’s Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

“­Mas­sat mas­so­jen puo­les­ta”.

“­Mas­sat mas­so­jen puo­les­ta”. Geor­ge Lu­ca­sin tin­kimätön esi­koi­nen ei saa­vut­ta­nut stu­dioi­den hyväk­syntää, mikä vei mie­hen omil­le teil­leen.
C­hap­li­nin Ny­kyai­ka, Hux­ley ja Orwell vi­ri­tet­tiin kor­keaan po­tens­siin. Hal­lin­to oh­jaa yk­silöi­den fy­siik­kaa ja aja­tuk­sia ää­rimmäi­sen tar­kas­ti. Sil­ti in­hi­mil­li­syyttä ei pys­tytä täy­sin kit­kemään, vaan poik­keu­syk­silö ha­luaa kon­tak­tiin nai­sen­sa kans­sa. Tie vie mo­der­niin van­ki­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Techniscope-kuva näyttää paljon paremmalta kuin brittien VHS:llä. Kulissit ovat etupäässä valkoista, joka ei nyt pala puhki. Hieman kuvakohinaa. Tyylikkäästi miksattu 5.1-raita. Kahdella levyllä. Ekstroissa kommenttiraita, efektiääniraita, äänileikkaajan tietoraita, 64+31+8 min. dokumentit, opiskelijaelokuva Electronic Labyrinth THX 1138 4EB (15 min.), pääsiäismunia ja trailereita. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110400EAN: 7321944111625

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy