Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Chaton maa

Chato’s Land 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 80693EAN: 6416548530017

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

C­ha­ton maa on jää­nyt elo­ku­van his­to­riaan kaik­kea muu­ta kuin oma­na it­senään.

C­ha­ton maa on jää­nyt elo­ku­van his­to­riaan kaik­kea muu­ta kuin oma­na it­senään. Toi­sin sa­noen se, mitä seu­ra­si, oli tär­keämpää. Se oli al­ku­soit­to oh­jaa­ja Mic­hael Win­ne­rin ja vuo­si­kym­me­nen ko­vaot­tei­sim­man näyt­te­lijän Vä­ki­val­lan vi­hol­li­nen –­sar­jas­ta.
Lähtö­ti­lan­ne on sa­ma, mut­ta Cha­tol­la on koh­dat­ta­va­naan räi­keän ra­sis­ti­nen vas­taa­not­to, kun taas Deat­hwish-e­lo­ku­vis­sa per­heensä me­nettävä pää­hen­kilö on hy­vin toi­meen­tu­le­va WASP.
C­ha­ton maa muis­tut­taa ereh­dyttäväs­ti en­simmäistä Ram­bo-e­lo­ku­vaa, kun luon­nos­sa ko­to­naan ole­va puo­li­ve­ri­nen lis­tii kym­menjä­se­ni­sen jäl­ji­tys­jou­kon. Luon­no­na­seik­si to­ki riittää pelkkä kalk­ka­rokäär­me.

Kuva, ääni & ekstrat

Epätasainen kuvan laatu. Ulkoilmakohtaukset piirtyvät ihmeen tarkasti, mutta hämärämmät rakeutuvat. Selkeä ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)
22/06/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy