Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Feel Your Memories

Tornare 

Elokuva

A­li­ce pa­laa ko­ti­seu­dul­leen na­po­li­lais­mai­se­miin pitkältä kier­rok­sel­ta.

A­li­ce pa­laa ko­ti­seu­dul­leen na­po­li­lais­mai­se­miin pitkältä kier­rok­sel­ta. Isän kuo­le­ma pysäyttää. Van­ha ko­ti­ta­lo pa­laut­taa mie­leen muis­to­ja. Ai­ka­ja­nan lä­pikäyn­ti avaa vuo­ro­pu­he­lun men­nei­syy­den kans­sa.
Toi­sel­ta puo­lel­ta Cris­ti­na Co­men­ci­nin elo­ku­va on nuo­ruu­de­ny­lis­tys, va­pau­tu­nei­suu­den lau­lu. Sa­mas­sa se on hau­ras ja vää­ris­ty­nyt muis­to ajas­ta, jo­ka siinä oi­keas­sa to­del­li­suu­des­sa näyttäy­tyi ai­van toi­sen­lai­se­na.
Tul­kin­ta on sei­so­va ja la­tis­tet­tu, tun­teet lyövät räi­keäs­ti yli. Hulp­pea ran­ta­mai­se­ma luo draa­mal­le näennäis­fan­ta­sian puit­teet. Ai­ka­ker­ros­ten se­koit­ta­mi­nen ei va­kuu­ta yhtälössä.
Es­poo Ci­ne 2020 esittää ita­lia­laisd­raa­maa kol­men näytök­sen ver­ran. Tor­na­re nähdään eng­lan­nin­kie­li­sin teks­ti­tyk­sin. Kan­sainvä­li­sessä le­vi­tyk­sessä elo­ku­va tun­ne­taan myös rin­nak­kai­sel­la eng­lan­nin­nok­sel­la Re­turns. Lat­tei­den käännös­ni­mien kil­pai­lu­sar­jaan tyr­kyllä mo­lem­mat. (VA)
31/08/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2019Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Espoo Cine 2020 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy