Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Last Will - viimeinen tahto

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194060816

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Van­hal­la iällä avio­tu­nut mil­jonää­ri kuo­lee muu­ta­ma viik­ko häi­densä jäl­keen ja syyl­li­sen tuo­lil­le is­tu­te­taan tämän tuo­ret­ta vai­moa.

Van­hal­la iällä avio­tu­nut mil­jonää­ri (Tom Be­ren­ger) kuo­lee muu­ta­ma viik­ko häi­densä jäl­keen ja syyl­li­sen tuo­lil­le is­tu­te­taan tämän tuo­ret­ta vai­moa. Elo­ku­va suh­tau­tuu kort­tei­hin­sa it­sensä­pal­jas­ta­jan pidättäy­tyväi­syy­delllä, jo­ten kaik­ki kat­so­jis­ta al­kaen tietävät kui­ten­kin to­del­li­sen syyl­li­sen jo alus­ta as­ti.
Muu­ta­maa si­vuo­sien ve­te­raa­ninäyt­te­lijää (Tom Be­ren­ger, Pe­ter Coyo­te ja Ja­mes Bro­lin) lu­kuun ot­ta­mat­ta näyt­te­lijät jäävät far­mi­sar­jaan, eikä elo­ku­va osaa luo­da ta­ri­nas­taan mitään jän­ni­tettä, mut­ta puit­teet ovat asial­li­set. Kaa­va­mai­nen, kui­va ja tyy­li­puh­das tv-e­lo­ku­va jos sel­lais­ta on kos­kaan teh­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva näyttää ilmavia puitteita myöten aivan täysiveriseltä elokuvalta. Yksinkertainen ääniraita välttää budjettiluokan tuotannon pahimmat sudenkuopat vaikka yksi nostalginen musiikkivalinta hukuttaakin katsomon siirappiin. Ekstroissa kuvagalleria. (IJ)
08/05/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy