Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cape Town Cops

Zulu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kap­kau­pun­kiin si­joit­tu­va dek­ka­ri kah­des­ta et­sivästä, jot­ka saa­vat vai­nun uu­des­ta tap­pa­vas­ta huu­mees­ta.

Kap­kau­pun­kiin si­joit­tu­va dek­ka­ri kah­des­ta et­sivästä (Or­lan­do Bloom ja Fo­rest Whi­ta­ker), jot­ka saa­vat vai­nun uu­des­ta tap­pa­vas­ta huu­mees­ta.
Ge­nee­ri­nen ta­ri­na ja pai­koin lap­sel­li­nen ote sen kul­je­tuk­seen saa­vat ar­mol­li­ses­ti lisää pot­kua elo­ku­van miljööstä ja pää­pa­rin nais­seik­kai­luis­ta, jot­ka flirt­tai­le­vat kes­kenään niin eri­lais­ten kli­sei­den kans­sa, että yh­dis­telmä tun­tuu mil­tei tuo­reel­ta. Dek­ka­ri osaa myös is­keä pa­riin ot­tee­seen tun­tu­vas­ti na­van al­le, mut­ta it­se synkkä fi­naa­li tun­tuu köm­pelöltä. Yri­tystä tässä kyllä on, mut­ta sitä ei ai­van pal­ki­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
19/08/2019

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140573675

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy