Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Operation Fortune - Ruse de Guerre

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2023Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018025820

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ge­nee­ri­nen agent­tijännä­ri yli­mie­hestä, jon­ka täy­tyy sa­vus­taa bio­lo­gi­sia asei­ta käh­veltä­neet kon­nat ulos pii­lo­pai­kois­taan.

Ge­nee­ri­nen agent­tijännä­ri yli­mie­hestä (Ja­son Stat­ham), jon­ka täy­tyy sa­vus­taa bio­lo­gi­sia asei­ta käh­veltä­neet kon­nat ulos pii­lo­pai­kois­taan. Tämä on kuin Ocean's Four­teen, mut­ta pääo­san ego täyttää nyt ko­ko ka­si­non eikä mui­ta juu­ri tar­vi­ta.
Ni­mekkäällä näyt­te­lijä­kaar­til­la ja vir­heettömän va­kaal­la kuo­sil­la ar­moi­tet­tu toi­min­ta­ko­me­dia up­poaa vai­va­ta sa­maan ajan­tap­po­veh­kei­den sar­jaan kuin tu­si­na uut­ta suo­ra­tois­to­pal­ve­lui­den agent­ti­sar­jaa Ci­ta­de­lis­ta al­kaen. Juo­ni tun­tuu tässä tar­po­van tut­tu­ja uria, mut­ta sil­ti vuo­las ker­ron­ta tun­tuu se­lit­te­levältä joh­dan­nol­ta jo­hon­kin suu­rem­paan. Pyt­ti­pan­nu­na tämä kui­ten­kin on tyy­li­puh­taan kes­ki­ver­tai­nen esi­tys.

Kuva

Komea kuva on vakaa ja luonnollinen, sekä mittakaavaltaan James Bond -kokoluokkaa. Jälki on viiltävän vakaata ja kauniin värikylläistä tavalla, joka on lopulta elokuvan suurin valttikortti.

Ääni

Dialogivetoinen ääniraita vyöryttää selityksiä ja kliseiden kyllästämää dialogia. Teknisesti kyse on ansiokkaasta raidasta, joka tosin pelkää hitusen liikaa teekuppinsa läikyttänistä luodakaseen jännitystä.

Ekstrat

Ekstraton. Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
05/06/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy