Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Watcher

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kea­nu Ree­ves sar­ja­mur­haa­ja­na, Ja­mes Spa­der her­mon­sa me­nettä­neenä FBI-a­gent­ti­na.

Kea­nu Ree­ves sar­ja­mur­haa­ja­na, Ja­mes Spa­der her­mon­sa me­nettä­neenä FBI-a­gent­ti­na. Mur­haa­ja an­taa vih­jeitä ja po­lii­si on ai­na hie­man jäl­jessä. Kuu­los­taa hie­man kli­sei­seltä, mut­ta to­teu­tus on am­mat­ti­tai­tois­ta. Lop­pu­het­ket tun­tu­vat jo tyl­siltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalisesti kiitettävää tasoa. Loppupuolella tömähtelee tosissaan. Ääni katkeaa hetkeksi loppupuolella. Ekstroissa faktaruutuja, biografiat. DVD-ROM-osiossa näytönsäästäjiä ja webbilinkit. R1-versio. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy