Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Paluu päämajaan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112734640

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jack Reac­her luu­lee on­nen­sa kään­ty­neen kun ir­to­lai­selämä ja on/off-yh­teis­työ ar­mei­jan kans­sa lu­paa muut­tua tref­feik­si sin­kun ma­ju­rin kans­sa, mut­ta var­jo ennättää mie­hen edel­le.

Jack Reac­her (Tom Crui­se) luu­lee on­nen­sa kään­ty­neen kun ir­to­lai­selämä ja on/off-yh­teis­työ ar­mei­jan kans­sa lu­paa muut­tua tref­feik­si sin­kun ma­ju­rin kans­sa, mut­ta var­jo ennättää mie­hen edel­le. Pian kak­sik­ko pa­ke­nee yh­dessä mur­ha­mie­hiä ja tu­tus­tuu toi­siin­sa leik­ki­mie­li­sen sa­la­juo­nen rat­kon­nan mer­keissä. Jäl­ki­kas­vua­kin il­maan­tuu al­le 9 kuu­kau­den.
K­li­sei­sellä ta­ri­nal­la kuor­mi­tet­tu toi­min­tajännä­ri tietää jau­ha­van­sa pu­ru­ku­mia, mut­ta ei an­na tämän hi­das­taa tah­tia. Pök­kelöt hah­mot ja koo­mi­suut­ta lä­hes­tyvät ker­ron­nal­li­set va­lin­nat eivät an­tia juu­ri terästä, mut­ta pop­corn pok­suu kaa­van mu­kaan ja fil­mi rul­laa.

Kuva & ääni

35mm filmille kuvattu ja 2K-tasossa masteroitu kuva näyttää rakeensa, mutta pitää yksityiskohdat kauttaaltaan verrattain skarppina. Jokunen otos siellä täällä vaikuttaa jälkikäteen terävöitetyltä, mutta valtaosin jälki on miellyttävän teräväpiirtoista. Väritoisto on kylmäkiskoisen kolkko, eikä aina täysin luonteva, mutta ilme on konsistentti. Jälki onkin hyvää HD-tasoa, mutta 4K-elämyksestä on vaikea puhua.

Ekstrat

4K-levy on ekstraton, mutta samasta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio ja sillä sarja lisukkeita. Ekstroissa kuusi haastattelupitoista koostetta elokuvan synnystä, kuvauspaikoista, tarinan sorvaamisesta, toimintakohtauksista ja valokuvauksesta kuvauspaikoilla. (IJ)
20/03/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy