Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Terveisiä unelmien reunalta

Postcards from the Edge 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Car­rie Fis­her, prin­ses­sa Leia­na tun­net­tu, kär­si ikänsä taus­tas­taan Deb­bie Rey­nold­sin ja Ed­die Fis­he­rin lap­se­na.

Car­rie Fis­her, prin­ses­sa Leia­na tun­net­tu, kär­si ikänsä taus­tas­taan Deb­bie Rey­nold­sin ja Ed­die Fis­he­rin lap­se­na.
Pe­rus­tuu Car­rie Fis­he­rin ko­ke­muk­siin suu­ren täh­tey­den var­jos­sa. Me­ryl St­reep näyt­te­lee tyttöä ja upea Shir­ley Mac­lai­ne äi­tiä. Äi­ti-tytär-suh­det­ta vii­mei­sen pääl­le, mut­tei mus­ta­val­koi­ses­ti. Pik­ku­roo­leis­sa Rob Rei­ner, Ge­ne Hack­man ja Ric­hard Drey­fuss.

Kuva, ääni & ekstrat

Pientä kuvakohinaa ja rakeisuutta, mutta kuva tyydyttänee. Ääniraita on dialogipainotteinen. Carly Simonin musiikki. Ekstroissa kommenttiraita ja biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mike Nichols
Pääosissa: Meryl Streep Shirley Maclaine
Tarina: Carrie Fisher
Kuvaus: Michael Ballhaus
Musiikki: Carly Simon

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy