Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Terveisiä unelmien reunalta

Postcards from the Edge 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Car­rie Fis­her, prin­ses­sa Leia­na tun­net­tu, kär­si ikänsä taus­tas­taan Deb­bie Rey­nold­sin ja Ed­die Fis­he­rin lap­se­na.

Car­rie Fis­her, prin­ses­sa Leia­na tun­net­tu, kär­si ikänsä taus­tas­taan Deb­bie Rey­nold­sin ja Ed­die Fis­he­rin lap­se­na.
Pe­rus­tuu Car­rie Fis­he­rin ko­ke­muk­siin suu­ren täh­tey­den var­jos­sa. Me­ryl St­reep näyt­te­lee tyttöä ja upea Shir­ley Mac­lai­ne äi­tiä. Äi­ti-tytär-suh­det­ta vii­mei­sen pääl­le, mut­tei mus­ta­val­koi­ses­ti. Pik­ku­roo­leis­sa Rob Rei­ner, Ge­ne Hack­man ja Ric­hard Drey­fuss.

Kuva, ääni & ekstrat

Pientä kuvakohinaa ja rakeisuutta, mutta kuva tyydyttänee. Ääniraita on dialogipainotteinen. Carly Simonin musiikki. Ekstroissa kommenttiraita ja biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mike Nichols
Pääosissa: Meryl Streep Shirley Maclaine
Tarina: Carrie Fisher
Kuvaus: Michael Ballhaus
Musiikki: Carly Simon

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy